EN

Elektromos készülékek

Főoldal>Iparágak, amelyeket kiszolgálunk>Elektromos készülékek

Elektromos háztartási készülékek


A Quality Defendernél a háztartási gépek vagy hasonló ipari készülékek kiszállítás előtti ellenőrzése során kiemelt figyelmet fordítottunk a termékek biztonságára és vásárlóink ​​számára történő megfelelőségére.

Az EN/IEC 60335-1:2020 az az alapszabvány, amelyre a készülékek helyszíni kiszállítás előtti ellenőrzése során hivatkozunk. Ez a szabvány a legfeljebb 250 V névleges feszültségű elektromos készülékek biztonságával foglalkozik egyfázisú készülékeknél és 480 C-nál más készülékeknél, beleértve az egyenáramú készülékeket és az akkumulátorral működő készülékeket.

A „készülékek” kifejezés általában a következő cikkekre vonatkozik: sütők és tűzhelyek, hűtőszekrények, mosogatógépek, szemétlerakók, mikrohullámú sütők, mosó-/szárítógépek, vízforralók, kávéfőzők, kenyérpirítók és melegítők stb. Üzemünk elektromos biztonsági tesztjei a szigetelési ellenállás, a földzárlati áram és a túlmelegedés elleni védelem megfelelőségének tesztelésére végezték el...

Az elektromos biztonsági teszten kívül, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a termékek nem jelentenek veszélyt az ügyfelekre, szigorúan teszteljük a termékek működését is, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a termékek a használati útmutatóban leírtak szerint jó állapotban vannak.


图片 4
图片 5


图片 1
图片 2
图片 3


Kávé
Gáz
Vízforraló
Mikrohullámú
Kenyérpirító
Tower
Vákuum
Mosás
1611130828490829
Kapcsolatfelvétel