EN

Elektronika

Főoldal>Iparágak, amelyeket kiszolgálunk>Elektronika

Elektronika


Általánosságban elmondható, hogy a fogyasztói elektronikai termékek gyártása Kínában és néhány ázsiai országban jelentős kihívások elé állítja az importőröket és a kiskereskedőket, akiknek továbbra is innovatívnak kell lenniük, miközben továbbra is biztosítaniuk kell a fogyasztók biztonságát, és teljesíteniük kell a piacra kerülési időre vonatkozó követelményeket. A proaktív fogyasztói elektronikai minőség-ellenőrzési stratégia kulcsfontosságú e kihívások leküzdéséhez.

A Quality Defender Inspection fogyasztói elektronikai ellenőrzési szolgáltatásokat kínál az ellátási lánc minden szakaszában: az új beszállítók beszerzésétől a folyamatban lévő szórakoztatóelektronikai minőségellenőrzésig és az előzetes szállításig. Szakértelmünk olyan termékkategóriákat foglal magában, mint az analóg elektronika, digitális elektronika, kamerák, rádiók, laptopok, nyomtatók, PCB áramkörök stb.

A Quality Defender Inspection ellenőrzi az Ön fogyasztói elektronikai termékeinek minőségét, specifikációit, funkcióit, biztonságát, valamint azt, hogy fogyasztói elektronikai termékei megfelelnek-e a vonatkozó nemzetközi szabványoknak.


Szórakoztatóelektronikai minőségellenőrzési megközelítés

A fogyasztói elektronikai termékek minőségellenőrzése jelentős helyszíni tapasztalatot és a részletekre való odafigyelést igényel, műszaki mérnökeink személyre szabják szabványunkat Termék ellenőrző lista speciális tesztek hozzáadásával, hogy megfeleljen minőségi követelményeinek.


A szórakoztatóelektronikai ellenőrzés során elvégzett főbb tesztek


● Hi-Pot teszt.
● Földelés folytonossági vizsgálata.
● Tápkábel húzási teszt.
● Energiafogyasztás teszt.
● Funkcióteszt.
● Aktuális szivárgásteszt.
● Teljes működési teszt.
● Dörzsölési teszt.
● Frekvencia ellenőrzés.
● Távirányító hatótávolsága.
● Memóriaméret ellenőrzése.


izzás
fantasztikus-4805591
elektronika-953932
forrasztás-3280085_1280
tesztelő-áramkör-1468062_1280
Kapcsolatfelvétel