EN

Szolgáltatásaink

Főoldal>Szolgáltatásaink

Szállítás előtti ellenőrzés

A szállítás előtti ellenőrzés (PSI, más néven végső véletlenszerű ellenőrzés) messze a leggyakoribb minőségellenőrzési típus. Ez akkor történik meg, ha a szállítmány 100% -a befejeződött, és legalább 80% -a be van csomagolva. Célja a szállítmány minőségének megerősítése, mielőtt elküldik és eljuttatják az ügyfelekhez.

A Quality Defender a MIL-STD-105-öt (megfelel az ANSI/ASQC Z1.4-2003 szabványnak) fogadja el AQL szabványunkként. Alaposan megvizsgáljuk termékeit, az alábbi kulcsfontosságú pontokra összpontosítva:


1611200297484319_ 看图 王

Beszállítói ellenőrzési folyamatunk

Ragaszkodunk ahhoz, hogy ügyfeleink szemléletéből gondolkodjunk. Tudományos ellenőrzési folyamat megtervezésével és végrehajtásával felépítjük az első védelmi réteget az ellátási lánc számára.

Mi aggaszt a legjobban, mielőtt úgy dönt, hogy első megrendelését új szállítónál teszi le egy külföldi országban? Lehetőség van egy nagyszerű üzleti lehetőségre, amely valóban elindulhat, de sok csapda is van csalásokkal, hamisítványokkal és egyszerűen rossz szállítókkal, amelyekre figyelni kell. Tehát hogyan győződjön meg arról, hogy olyan megbízható szállítóval üzletel, akiben megbízhat?

A minőségvédő beszállítói ellenőrzés lehetővé teszi, hogy átfogó betekintést nyújtson Önnek beszállítójába egy alapos ellenőrzési folyamat segítségével, amely ellenőrzi a választott beszállító legitimitását, hátterét, pénzügyi helyzetét, K + F-képességét, gyártási folyamatát és minőségbiztosítási rendszerét, mielőtt először kezdeményezné. előleg nekik.

A jó beszállítói gyári ellenőrzési jelentés betekintést nyújt a potenciális beszállítói, mint gyártó legitimitásába, a K + F képességébe, a gyártási képességébe és a minőség -ellenőrzési rendszerébe. Az ellenőrzés során nagy jelentőséget tulajdonítunk a gyár minőség -ellenőrzési rendszerének. A dolgozókat kiképezték? Megvannak a munkautasítások? Az alkatrészeket és az anyagokat tesztelték? A Pilot Run szabványos eljárás egy új termék esetében? A vizsgálóberendezéseket rendszeresen kalibrálják? Milyen korrekciós intézkedéseket tesznek, ha hibás termékeik vannak? Mindezek a kérdések jó döntéshez vezetnek a szállító értékelésekor.

A Quality Defender személyre szabott auditálási szolgáltatásokat kínál minden célra. Könyvvizsgálati szolgáltatásaink közé tartozik, de nem kizárólag:

Etikai ellenőrzések
Környezetvédelmi auditok
Minőségbiztosítási rendszer auditok
Műveleti strukturális ellenőrzések
Gyári higiéniai auditok
Gyártóhely értékelése

A gyártási ellenőrzés során

A gyártásellenőrzés (DPI vagy DUPRO) egy minőségellenőrzési ellenőrzés, amelyet a gyártás folyamán végeznek, és különösen jó azoknál a termékeknél, amelyek folyamatos gyártásban vannak, szigorú követelményeket támasztanak az időben történő szállításra, és nyomon követésként minőségi problémák esetén. a gyártás előtti ellenőrzés során találták meg.

A minőségvédelem átfogó, a gyártásellenőrzés során nyújtott minőségbiztosítási folyamata alapos betekintést nyújt az elkészülő termékekbe, azonosítja a hibás pontokat, mielőtt túl késő lenne, és minimálisra csökkenti az ellátási lánc kockázatát. Képekkel és videókkal támogatott Hibakereső jelentéseket biztosítunk ügyfeleinknek.

Konténer rakodás felügyelet

A megfelelő konténerrakodás kritikus lépés annak biztosítása érdekében, hogy termékeit megfelelően kezeljék a biztonságos szállítás és kielégítő állapotban történő szállítás érdekében.

A Quality Defender Container Loading Supervision (CLS) a szállító előtti ellenőrzés (PSI) után elvégzi a konténerrakodás legfontosabb ellenőrzési pontjait a szállító gyárában vagy a szállítmányozó telephelyén.

A tartály feltételei
termékleírás
Szállítási jelek, csomagolás és címkézés
Rakodási felügyelet
Dokumentáció
Betöltött mennyiség

Qualitydefender konténer betöltési felügyelet

Ezen ellenőrzések befejezése után a tartályt lezárják a megfelelőség igazolásaként, és képekkel és videókkal ellátott ellenőrzési jelentést adnak ki Önnek.

Beszerzési szolgáltatások


A Kínából történő beszerzés nagyon kockázatos, bonyolult és hosszadalmas folyamat lehet, ha nincs megbízható és tapasztalt helyi csapata, akit kiválaszthat és értékelhet 

az Ön számára legmegfelelőbb szállító (k).

A Quality Defendernél csak olyan neves gyárakkal dolgozunk együtt, amelyek megfeleltek a szigorú értékelési folyamatunkon. Szállítói ellenőrzésünkön keresztül és 

tapasztalataink szerint beszerzési csapatunk csak jó szállítókat biztosít megfelelő termelési kapacitással, robusztus minőségbiztosítási rendszerrel, jól karbantartva 

gépek, jó személyzetképzés, hatékony irányítási rendszerek és egészséges pénzügyi helyzet áll ügyfeleink rendelkezésére. 


kép


Beszerzési folyamat

  • 1. Termékkövetelmény: Küldje el nekünk termékleírását, specifikációját, tanúsítványait és célárait.
  • 2. A projekt értékelése: Csapatunk értékeli a projektet, és ha alkalmas, kiválasztja a meglévő beszállítókat adatbázisunkból, vagy az Ön által megadott információkat felhasználva olyan új beszállítókat keres, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön által meghatározott feltételeknek.
  • 3. Beszállítói ellenőrzés: Alapvető beszállítói profilt biztosítunk Önnek, amely a szállító általános információit tartalmazza a gyár és a gyártó létesítmények képeivel. Szükség esetén szállítói ellenőrzést végzünk, és részletes ellenőrzési jelentést küldünk Önnek.
  • 4. Rendelés és QC: Segítünk a minták elrendezésében és az árajánlatok beszerzésében. Miután a mintákat és az árakat jóváhagyták, ügyfeleink közvetlenül a szállítóktól rendelhetnek, és minőségi ellenőrzési szolgáltatásokat nyújtunk termékei minőségének biztosítása érdekében.


Miért válassza a Quality Defendert a beszerzéshez?

  • Termékek beszerzése
A tartály feltételei
termékleírás
Szállítási jelek, csomagolás és címkézés
Rakodási felügyelet
Dokumentáció
Betöltött mennyiség
  • Teljes csomag beszerzési szolgáltatások: Teljes körű szolgáltatási csomag a savanyítástól a minőség -ellenőrzésig.
  • Ingyenes 14 napos út: Növelje bizalmát ingyen
  • Megbízhatóság és minőség: Elkötelezettek vagyunk az etikus üzleti gyakorlat, valamint a törvények és a minőségi előírások betartása mellett.


Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes próbaidőszakért!

[e-mail védett]