EN

Játékok és fiatalkorú termékek

Főoldal>Iparágak, amelyeket kiszolgálunk>Játékok és fiatalkorú termékek

Játékok és fiatalkorú termékek


A szülők és gondozók elsődleges gondja a gyermekek biztonsága. A Quality Defender ellenőrzési megoldásokat kínál a Junvenile termékekhez, hogy megkönnyítse a forgalomba hozott termékekkel kapcsolatos minőségi aggályait.

A minőségvédő ellenőrök a beszállítók gyáraiban végzett szemrevételezéssel és helyszíni vizsgálattal ellenőrzik a termékek konstrukciós integritását és biztonságát.  

Minőségvédő arra törekszik, hogy megkönnyítse az ellátási lánc biztonságát azáltal, hogy ellenőrzi a fiatalkorú termékek minőségét, beleértve a játékokat, játékokat, etetőszékeket, hordozható kampós székeket, csecsemőhordozókat, babakocsikat, babakocsikat, tolószékeket, kocsikat, kerekes gyermek szállítóeszközöket, babakocsi tevékenységi központok, ugrálók, hinták, pelenkázó asztalok, cumisüvegek, csörgők, próbababák, cumik, kapuk, házak és játszóudvarok.


Mindig azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy csak olyan szállítókkal dolgozzanak együtt, akik érett minőségbiztosítási rendszerrel rendelkeznek a játékok és fiatalkorú termékek gyártásához. Amikor beszállítói értékelésre van szükség, alaposan megvizsgáljuk a szállító gyártási képességét és minőségbiztosítási rendszerét, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ügyfeleink a megfelelő beszállítókat választják, akikre támaszkodhatnak.  


Vizsgálati tanúi szolgáltatásokat kínálunk termékeihez, amelyeket minősített harmadik fél laboratóriumban tesztelnek anyagvizsgálat céljából, beleértve a felületi bevonatok ólomtartalmát (16 CFR 1303) és a szubsztrátumokat, beleértve a ftalátokat (DBP, DEHP, DINP, BBP, DNOP, DIDP), ASTM F1313 Illékony N-nitrozaminok (gumi mellbimbókhoz), DEHP-ASTM D3421 és más nehézfémek, valamint tanúszolgálatok a toxicitási vizsgálathoz.

Tanácsadói szolgáltatásokat nyújtunk, hogy termékeit egy minősített harmadik fél laboratóriumában tesztelhessük annak biztosítása érdekében, hogy termékei megfelelnek a fogyasztói termékek biztonságának javításáról szóló törvény (CPSIA) előírásainak, GB, az EU játékirányelvének és a Fiatalkorúak Gyártóinak Szövetsége (JPMA) akkreditációjának.


图片 1
图片 2
图片 4


图片 6
图片 7


Babák
ujj
kocogó
Plüss
kirakós játék
Távoli
baba
baba
épület
Kapcsolatfelvétel